ADIYAMAN / BESNİ - Sarıyaprak Ortaokulu

Ock

OKULUMUZ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ DÖNEM SONU ETKİNLERİ KAPSAMINDA SİNEMA GEZİSİ DÜZENLENDİ.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUMAYA GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKUMA BAYRAMI YAPTIK. OKUMAYA GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

OKULUMUZDA BENAP PROJESİ VE DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA 5/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE KAHVALTI ETKİNLİĞİMİZ.

Ock

OKULUMUZDA DÖNEM SONU FAALİYETLERİ VE BENAP KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ BİR KELİME BİR İŞLEM YARIŞMASI.

Ock

08-14 OCAK 2024 ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI.

Ock

OKULUMUZ FUTBOL TURNUVASINDA FENERBAHÇE ADLI TAKIMI KURAN SAİT ÇÜRÜK'E VE TAKIM ARKADAŞLARINA HEDİYELERİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN TAKDİM EDİLDİ.

Ock

OKUL TURNUVAMIZDA FAİR PLAY ÖDÜLÜ MUHAMMED ENES ÖZLÜ'YE VERİLDİ.

Ara

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN BENAP KAPSAMINDA DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

YERLİ MALI HAFTASI

10 KASIM ANMA PROGRAMIMIZ

16 Haziran Cuma günü 2022-2023 Eğitim -Öğretim Dönemi sona erdi .

Okullar 11 Eylül 2023 günü açılacak.

Deprem sonrası yaptığımız etkinlik.

Nis

11  ilimizi etkileyen 6 Şubat depremleri sonrası kapanan okulumuz 24 Nisan Pazartesi açıldı . Dersler 16 Haziran gününe kadar devam edecek.

Mrt

6 Şubat 2023 Pazartesi günü 11 ili etkileyen depremler sonrası okulumuz süresiz olarak kapatıldı .

14 Mart  Salı günü 8-A sınıfına  gönüllü öğretmenlerimizce destekleme kursu açıldı . Kurslar salı ve çarşamba günü verilecektir .